Parchet Rezistent La Apa

Parchet Rezistent La Apa și Zgârieturi Aquastop la cel mai bun pret. 28 de decoruri de parchet alb, gri, nuc sau stejar. Ideal pentru bucătărie sau baie dar și pentru restul camerelor.

Parchet Laminat Rezistent La Apa și Zgârieturi de la cei mai mari producători.

Cei mai mari producători mondiali de parchet au dezvoltat în ultima perioadă astfel de modele. Printre ei am enumera: Egger, SwissKrono, Krono Original, Tarkket sau Quick Step.

Aceste modele sunt special concepute pentru a nu se umfla dacă intra în contact cu apa sau în situații când avem apa în abundenta precum în baie.

In baie și bucatarie dar și în alte camere.

La prima vedere un parchet rezistent la apa se pretează pentru bucătărie și baie, însa cei ce doresc sa curețe parchetul cu un mop cu aburi sau au animale de companie vor vrea acest parchet în toată casa, biroul, restaurantul sau hotelul lor. Da, orice zone cu trafic intens pot utiliza acest tip de parchet fie ca vorbim de spatii publice sau private.

Apa sau urina animalelor de companie sunt de departe factori care reduc semnificativ durata de viata al oricărui parchet. Un avantaj precum rezistenta la acești factori fac din podelele laminate unele dintre cele mai utilizate în Romania.

Diferența dintre rezistent la apa și umezeala.

Rezistenta la umezeala se referă la zone unde avem apa accidentala și cât mai putina, de exemplu foarte multi aburi. Dar și la ștergerea cu un mop umed.
Rezistenta la apa se referă la situațiile când apa sau urina de animale băltește o perioada mai lunga pe parchet sau dacă avem o inundație.
Astfel trebuie sa fim un pic atenți la acest detaliu când dorim sa cumpărăm un parchet cu astfel de rezistenta sa facem diferența intre umezeala si apa.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.