Parchet Lemn Masiv

Parchet Lemn Masiv natural din stejar și frasin la preț în oferta. Cumperi online și noi îl livram la tine acasă sau pe șantier. Montaj la cerere. Se oferă garanție.

De ce sa alegi parchet lemn masiv?

Din punct de vedere estetic dar și cum se simte la simpla atingere un parchet din lemn masiv este ceva deosebit pentru cei ce iubesc naturalețea.

Atât din punct de vedere al costurilor în sine dar chiar și al costurilor pentru montaj un parchet lemn masiv nu este tocmai ieftin indiferent despre ce spatii discutam.

Insa naturalețea și durabilitatea extraordinara în timp îl fac sa fie încă o alegere pentru multi clienți chiar dacă alegerea de parchet laminat în locul celui masiv a atins aproape 80% din piață.

Alegerea potrivita pentru spațiul tău.

Alegerea podelelor din lemn de esență potrivita pentru casa ta este o decizie mare, deși podelele din lemn pot adăuga o tonă de valoare oricărui spațiu, există mai multe considerente la care să te gândești înainte de a decide cu privire la cea mai bună opțiune pentru stilul tău de viață.

Parchet lemn masiv nuc : cunoscut ca una dintre cele mai durabile opțiuni, nucul brazilian este unul dintre cele mai grele păduri din lume. Este un lemn întunecat, de înaltă calitate, cu o popularitate care rezistă în continuare testului timpului. Montaj și garanție la fiecare lucrare.

Pardoseală din lemn de cireș: lemnul de cireș brazilian are o nuanță roșiatică cu dungi de dungi mai închise. Este considerată o opțiune puternică, durabilă din lemn.

Dintre toate speciile de lemn, parchet lemn de stejar, și frasin sunt cele mai populare opțiuni. Fiecare specie este disponibilă într-o varietate de culori și stiluri. De exemplu, există parchet lemn alb, împreună cu nuanțe de stejar gri mai închise sau deschise.

 

 

 

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.