Parchet Karelia

Parchet Karelia preturi în oferta la 46 de decoruri. Parchet stratificat Nuc, oak, stejar. Parchet Karelia Bucuresti triplustratificat cu 3 straturi de calitate.

De ca sa alegem Parchet Karelia?

KARELIA este o parte a grupului KÄHRS
Karelia este o companie finlandeză cu o istorie îndelungată în producerea de podele din lemn tare de calitate, atât pentru zonele publice cât și pentru cele rezidențiale. Un parchet Karelia se caracterizează prin durabilitate, longevitate și frumusețe.

Încă de la început, am dezvoltat un sentiment puternic pentru a ne păstra pădurile. De aceea ne dedicăm să găsim cele mai ecologice metode de a ne produce podeaua.

Karelia face parte din grupul Kährs, un lider mondial inovator în pardoseala din lemn și podele rezistente fără PVC.

Usor de montat cu sisteme de imbinare revolutionare.

Podelele din lemn natural, Karelia Profiloc, cât și podeaua cu nut si feder sunt ușor de instalat. Pardoseala este gata de utilizare imediat după instalare și nu necesită tratament suplimentar, deoarece suprafața este prefinisată în fabrică.

Karelia introduce sistemul de îmbinare comun de generație următoare – Profiloc 5G – care permite instalarea mai ușoară și mai rapidă, precum și asigurarea unui podele mai puternice.

Capetele scurte ale plăcilor sunt conectate vertical, în loc de un unghi, ceea ce face instalarea mult mai simplă. Contractarea și extinderea în funcție de anotimpuri pot crea o cantitate mare de stres pe îmbinare.

Sistemul de îmbinare Profiloc s-a dovedit superior sistemelor tradiționale când vine vorba de rezistența acestui tip de stres. Karelia cu Profiloc 5G este la fel de ușor de instalat ca și podeaua flotanta.

Intretinere Parchet Karelia.

Cel mai bun mod de a vă păstra pardoseala din lemn tare este de a opri murdăria la ușă, folosind covorașe și prevenind zgârieturile cu ajutorul unor tampoane de pâslă sub mobilier.

Pentru a curăța podeaua, trebuie doar să o ștergeți cu un mop umed de podea. La apa de spălare se adaugă o picătură de detergent neutru sau balsam de curățare folosit pentru lemn.

Rețineți, totuși, că este normal ca viața să-și lase amprentele pe o podea din lemn de esență tare, adăugând caracter.

Mulți oameni consideră că aceasta este cea mai bună calitate a unei podele din lemn de esență tare și motivul pentru a achiziționa unul.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.