Parchet Triplustratificat Barlinek

Parchet Triplustratificat Barlinek la promotii si reduceri de pret in fiecare zi. 100 % din lemn stejar sau farsin. Livrare in toata tara.

Polonia, probabil nu este prima țară care îți vine în minte atunci când te gândești la podele din lemn de esență tare, dar Polonia este locul de naștere al unei companii fabuloase, Barlinek Natural Floors.

De ce sa cumpărăm Parchet Triplustratificat Barlinek?

Această companie duce podelele din lemn de esență tare la un nivel cu totul nou. Gama lor impresionantă de opțiuni, care sunt organizate în mod inteligent pe baza utilizării și a locației podelei, vă vor stimula gândirea asupra posibilităților pentru camera dvs.

Barlinek este producător parchet triplustratificat polonez, fiind unul dintre cei mai mari producători de pardoseli din lemn natural din lume cu o capacitate de producție de peste 12 milioane de metri pătrați pe an.

Firma poloneza oferă un produs atent proiectat, care este format din 3 straturi (numărul de straturi variază în funcție de diferitele produse) care sunt lipite și comprimate și apoi „acoperite” cu un strat gros de furnir de lemn pentru a forma o placa de parchet de tip dușumea.

Construcție speciala din 3 straturi cu proprietăți diferite din specii de lemn nobil european și exotic

Montaj parchet barlinek in orice camera?

Barlinek oferă patru colecții diferite, Linea Exclusive, Linea Professional, Linea Classic și Linea Life, precum și un produs „sport” care este conceput în special pentru zone dedicate activități fizice, cum ar fi săli de fitness, terenuri de squash și săli de sport. În funcție de nevoile dvs., Barlinek are un produs care se va potrivi frumos în orice încăpere cu orice destinație de la Hotel la Restaurant, Cafenea, Birouri, Spatii Comerciale, Școli, Case, Vile și Apartamente.

Selecțiile Linea Life, de exemplu, sunt la capătul inferior al intervalului de costuri și sunt ideale pentru familiile care au mult trafic în camerele lor, precum și deversarea ocazională de apa. Nu o doriți să instalați nicio pardoseală din lemn de esență tare într-o baie care are duș sau cadă din cauza apei ca într-o piscină, dar aproape orice alt loc din casă sau birou poate beneficia de durabilitatea, căldura și frumusețea unei podele din lemn natural de la Barlinek, mai ales din colecția Life.

O grijă deosebită pentru natură.

Grija imensă la materiile prime pe care le folosesc pentru pardoselile lor, sa folosească absolut fiecare bucata de lemn cu folos. Au pus în aplicare și regula „1-pentru-1” pentru gestionarea durabilă a pădurilor, unde pentru fiecare cutie de planșe ambalate, un nou copac este plantat.

Concluzie

Așadar, de la o varietate foarte mare de decoruri și un standard de calitate și frumusețe de cel mai înalt nivel mondial, până la devotamentul lui Barlinek pentru sustenabilitate și producție ecologică, aceasta este o companie care trebuie să o ia în considerare serios oricine are de gând sa cumpere un parchet triplustratificat.

Vizionați în continuare Barlinek catalog

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.